Hédi’s Singing Circle

June 20, 2021

Hai : )

Zondag 4 juli start ik met mijn eerste maandelijkse Singing Circle. Dit is iets anders dan de concerten die ik met mijn bandleden Johan en Joeri  geef. De cirkels zijn meer momenten van verdieping om het maar eens mooi te zeggen. Zie het meer als een practice. Of als een mindful koor. We zingen samen mantra’s en onderzoeken wat ze voor ons doen en betekenen. Daarbij maken we ook tijd om van de stilte te genieten die ontstaat als je een mantra met bezieling zingt. Hoe meer zielen, hoe groter en indrukwekkender de stilte.

Het zingen van mantra’s heeft een helend en ontspannend effect, maar het kan ook dikke tranen van ontroering veroorzaken of enorme vreugde brengen. Dit is elke keer weer anders. Maar de stilte die volgt na het samen zingen en ervaren van mantras, die is er altijd.

Die stilte is altijd zo magisch. Het is in die stilte dat je oplaadt, loslaat en jezelf tegenkomt. Zo mooi.

Dus, kom je ook? Lijkt me heerlijk!

De eerste is in Rotterdam op de Heemraadssingel 233. Aanvang 15u-16:30. Entree: 12,50

Wil je graag komen? Stuur me dan een mailtje naar tickets@hedicarlee.com

In augustus geef ik een circle in Spanje. In september weer in Rotterdam, nadat ik eerst een fantastisch retreat in Frankrijk heb gegeven. : )

Binnenkort vind je op deze website een agenda, daar vind je alle aanstaande cirkels, concerten en retreats!

 

Liefs!

 

Hédi