40 Day Mantra Journey

Ga je mee met mij op reis? Op 17 april 2022 start mijn 40 Day Om Ham Hanumate Insta Mantra Journey! Mantra’s zingen is heerlijk, helend en geeft veel vreugde. De trilling van de mantra’s brengt ons in een helderdere staat van zijn. Een mantra is als het ware een sleutel naar je hart! En ik beloof je, na 40 dagen samen zingen raak je deze sleutel niet meer kwijt. Tijdens deze 40 daagse reis zingen we elke dag 108 keer de Hanumate Mantra, dé mantra voor heling. De Hanuman mantra verbindt ons lichaam met de levenskracht van het universum. Door Hanuman aan te zingen kom je in contact met je innerlijke kracht die je dapper, krachtig en fysiek sterk maakt en leidt naar heling van lichaam en geest.

Een 40 Day Mantra Journey is een challenge waarin je elke dag de beoefening van Mantra zingen praktiseert. Man staat voor geest en Tra staat voor richting. Een mantra geeft richting aan de geest. Daarbij heeft elke mantra een eigen specifieke helende werking.

Je zingt twintig dagen om oude gewoontes af te breken en 20 dagen om nieuwe gewoontes ‘te installeren’. 108 is een heilig getal in de Indiase cultuur. Er wordt gezegd dat het lichaam 108 ‘Nadi’s’ heeft. Dit zijn energie lijnen die allemaal samenkomen in de chakra van het hart.

De kracht van samen.
Wanneer je een mantra zingt creëer je een veld om je heen. Dit veld is voelbaar. Veel mensen ervaren het als een stilte die dieper klinkt. In deze stilte ontmoet je jezelf. Wanneer je met veel mensen tegelijkertijd zingt werkt dit veld verbindend en heeft het een werkelijk magische uitwerking op jouw ervaring. In elke Journey is dit een verrassend element, omdat het moeilijk voor te stellen is, maar het magische effect van met een groep dezelfde mantra zingen is heel duidelijk voelbaar.

Wat zeggen anderen?