40 Day Mantra Journey

Ga je mee met mij op reis? Op 1 februari 2023 start mijn Ganapataye Mantra Journey

Deze journey vindt plaats in een besloten Instagram account, waar je dagelijkse mantra tips, inspirerende posts en uiteraard prachtige versies van de mantra vindt, zodat deze prachtige reis voor jou onvergetelijk wordt.

Tijdens deze reis zingen we dagelijks 108 x Ganesha aan. Dé mantra om een nieuw begin te ondersteunen!

Ben jij klaar om obstakels van je pad te verwijderen en vaste grond onder je voeten te vinden? Zing dan met ons mee. De groep is al rijk gevuld met ervaren deelnemers (meer dan de helft van de aanmeldingen reist voor de 5e keer mee) die keer op keer een prachtig veld met elkaar neerzetten.

Ganesha staat binnen het Hindoeïsme bekend om de kracht waarmee hij obstakels breekt en verwijdert. Een krachtige en prachtige mantra om blokkades in je leven op te lossen, creatief te zijn en vaste grond onder je voeten te krijgen. Je bent zo welkom!

Een 40 Day Mantra Journey is een challenge waarin je elke dag de beoefening van Mantra zingen praktiseert. Man staat voor geest en Tra staat voor richting. Een mantra geeft richting aan de geest. Daarbij heeft elke mantra een eigen specifieke helende werking.

108 is een heilig getal in de Indiase cultuur. Er wordt gezegd dat het lichaam 108 ‘Nadi’s’ heeft. Dit zijn energie lijnen die allemaal samenkomen in de chakra van het hart.

De kracht van samen.
Wanneer je een mantra zingt, creëer je een veld om je heen. Dit veld is voelbaar. Veel mensen ervaren het als een stilte die dieper klinkt. In deze stilte ontmoet je jezelf. Wanneer je met veel mensen tegelijkertijd zingt werkt dit veld verbindend en heeft het een werkelijk magische uitwerking op jouw ervaring. In elke Journey is dit een verrassend element, omdat het moeilijk voor te stellen is, maar het magische effect van met een groep dezelfde mantra zingen is heel duidelijk voelbaar.

Wat zeggen anderen?