21 Day Mantra Journey

Update: deze mantra journey is uitverkocht. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van een nieuwe mantra reis! 

Ga je mee met mij op reis? Op 5 september 2022 start mijn Ohm Namah Shivaya mantra journey

Deze journey vindt plaats in een besloten Instagram account, waar je dagelijkse mantra tips, inspirerende posts en uiteraard prachtige versies van de Ohm Namah Shivaya mantra vindt, zodat deze prachtige reis voor jou onvergetelijk wordt.

Tijdens deze reis zingen we dagelijks 108 x Ohm Namah Shivaya! Hiermee maak je elke dag een diepe buiging voor jouw prachtige zelf. Ohm Namah Shivaya betekent: ik buig voor Shiva, het hogere in mijzelf.

21 dagen lang jezelf onderdompelen in de kern van zelfliefde en zelfrespect is krachtig. Het versterkt je intuïtie, innerlijke wijsheid en verhoogt je bewustzijn en het beeld waarmee jij naar jezelf kijkt. 

Een 21 Day Mantra Journey is een challenge waarin je elke dag de beoefening van Mantra zingen praktiseert. Man staat voor geest en Tra staat voor richting. Een mantra geeft richting aan de geest. Daarbij heeft elke mantra een eigen specifieke helende werking.

108 is een heilig getal in de Indiase cultuur. Er wordt gezegd dat het lichaam 108 ‘Nadi’s’ heeft. Dit zijn energie lijnen die allemaal samenkomen in de chakra van het hart.

De kracht van samen.
Wanneer je een mantra zingt, creëer je een veld om je heen. Dit veld is voelbaar. Veel mensen ervaren het als een stilte die dieper klinkt. In deze stilte ontmoet je jezelf. Wanneer je met veel mensen tegelijkertijd zingt werkt dit veld verbindend en heeft het een werkelijk magische uitwerking op jouw ervaring. In elke Journey is dit een verrassend element, omdat het moeilijk voor te stellen is, maar het magische effect van met een groep dezelfde mantra zingen is heel duidelijk voelbaar.

Wat zeggen anderen?